En oppfordring til alle kø-entusiaster på Søm.

 

Error
This video doesn’t exist

Snart skal alle på Søm få busskort. Også mange av oss tilhørende i dalstråka innaførr. Broer skal bygges og rives og tuneller skal stenges og veier skal sprenges. Og køen som allerede er saktegående skal nå bli så lang og sakte at den begynner å gå bakover. Før alle køentusiastene kommer seg på jobb er arbeidstia over og de må rygge hjem igjen. Statens vegvesen, Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune skal komme køkaoset i forkjøpet med å dele ut et spanderende busskort til hver husstand. Tror det holder til de som pleier å kjøre bil. De er som oftest alene i bilen. Jeg frykter at svartebørsmarkedet vil blomstre. Jeg kjenner mange som aldri tar bussen. Det skal bli spennende å se hvor mange voksne sjåfører som faktisk begynner å ta bussen.

Jeg tar bussen hver dag og det er helt topp. Jeg oppfordrer alle tilårskomne på Søm til å ta i mot busskortet når det kommer og ta det i bruk. La bilen stå og ta bussen. Det er bedre for alle. Det er bedre for miljøet. Det er godt for sjela. Og snart blir det litt gratis.

Noen trenger jo bilen og de må ta den, men mange trenger ikke og de håper jeg tar bussen. Kanskje vi sees. Eller kanskje alle tror at alle andre tar bussen så de tar bilen.

Hmm. Jeg tar i alle fall bussen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s