Jula varer helt til påske på Dvergsnes

Varer jula til påske? Enten er det slik eller så vil COOP på Dvergsnes være først ute med årets julebrus. I tidligste laget synes noen, mens andre tiljubler dette og synes jula skal vare hele året med åpning av pakker den 24. i hver måned. En annen teori er at COOP sin julebrus kanskje ikke når helt opp i de store julebrustestene og de sitter igjen med et ganske så stort lager. Kanskje de skulle lagt til en S og en K foran på etiketten for å få opp salget, eller legge til BILH først og selge hele lageret til Biltema. Det er mange tanker som går gjennom hodet på en stakkar inne på matbutikken.

Er det rart jeg sliter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s