Hei Facebook! JEG HAR KJØPT!

Facebook og dets like er underlig kjappe til å finne ut hva jeg har lyst på. Etter å ha googlet turtøy i noen timer og sett på best -i-test og årets anbefalinger begynner det. Annonsene. De utallige annonsene fra diverse turtøy-produsenter. Jeg blir bombardert av dem. Det er jo bra det. Jeg er jo på utkikk etter tur-tøy og det at facebook skjønner det og viser meg utvalg via annonser er topp. Det kan hjelpe meg til å finne det jeg leter etter. Så takk facebook.

Men. MEN. Hva med å lage en løsning hvor dere oppdager at jeg ikke ser på turtøy lenger. Jeg har ikke googlet det på en uke. Og vet du hvorfor Facebook? JEG HAR KJØPT TURTØY OG ER IKKE PÅ UTKIKK ETTER TURTØY LENGER. KAN DU IKKE SKJØNNE DET. I det jeg slutter å klikke meg inn på Rab, Norrøna, Lundhaags, Bergans og Klättermusen burde det gå opp et lys for dere der inne i Facebook. Enten er jeg ikke interessert lenger, eller så HAR JEG KJØPT TURTØY. Og da er jeg i hvert fall ikke interessert. Jeg teppelegges fortsatt med totalt uinteressante annonser fra tur-tøy-leverandører. Og hvorfor er de uinteressante?

JEG HAR KJØPT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s