Nå kommer trekkflyene tilbake

Freden brytes i skogen bak flyplassen. Den deilige stillheten er i ferd med å bli brutt ned av flyene som sakte men sikkert vender tilbake fra sine hvilesteder. Det er sikkert bra for flyplassen men ikke så bra for stillheten. Jeg håper vi flyr litt mindre fremover. Jeg har i allefall oppdaget hvor deilig det er å reise kort på disse to bakvendtårene vi har hatt. Vi har jo et deilig land med ufattelig mye å oppleve. Vi må bare kle oss litt bedre. Jeg håper vi bygger fly som ikke forurenser noe så inni hampen som de gjør nå. Både med lyd og med gift. Jeg håper vi snart får tog som duger. Eller de duger jo allerede, det er bare at alle har det så travelt. Jeg håper vi tar oss bedre tid fremover. Jeg både håper og tror.

/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s